Snark, knuff och psykbryt

Jag var bara på jobbet någon timme i morse innan jag åkte hem och la mig i sängen igen brevid Pontus. Jag var så trött men så fort jag höll på att somna så snarkade han till    ---_---    ungefär 10 halvdanna insomningar senare så fick jag psykbryt och Pontus la sig på soffan. Vilket jag nu i efterhand är så tacksam för men jag får ju också dåligt samvete.. han sov ju så gott och sen kom jag och började knuffas och tjata om att han skulle hålla käften.
 
Det är verkligen underbart att sova med honom så länge jag hinner somna först, såklart. Annars är det en besvärlig och irriterande sista stund på dagen. Förhoppningsvis är de slut på sömnlösa nätter för bådas del då vi ska åka och köpa snarkplåster. Fungerar inte de så tänker jag gå en slags självhjälpande snarkterapi med mig själv. Det går alltid att förändra sig själv och sin personlighet så deklart att jag kan få mig att kunna somna trots hans snarkningar, om ett tag kanske jag till och med förknippar hans snark med trygghet ;) 
 
Dagen kommer bestå av lugn och ro, underbart! Jag bara älskar när man ibland kan gå igenom en hel dag utan att ställa några krav på sig själv eller på sin omgivning. Därför jag hatar att planera in när jag ska träffa någon, för just den dagen som man ska ses enligt planerna så kanske man inte alls känner för att göra de längre. Mycket bättre att ta de som de kommer och göra de man känner för dagen då slipper man också såra någon genom att behöva ringa och säga att man inte känner för det idag. Den andra personen kanske kände jätte mycket för de.
 
Love.


Kommentarer
Helena

Säg till om det hjälper kanske hjälper hemma med. Kram

Svar: Absolut! Inatt så jobbar han så provar i morgon:)
Annelie Lundström

2012-11-21 @ 13:36:28
Sussie

Härligt med en hemmadag.. Njuuuuut!

Svar: Absolut! :)
Annelie Lundström

2012-11-21 @ 14:37:03
URL: http://www.sussieilmije.blogg.se
thea

Haha känner igen mig lite i de där, min sambo snarkar ibland han också. Men jag är lite för snäll för att knuffas och tjata på honom så jag ligger där i snarkandet och liiider! :p

Sv: Haha, sorry för de! Blev de nån sen mat för dig? :)

Svar: Haha ja och lidande är verkligen det rätta ordet!!:) Blev flingor i alla fall :P
Annelie Lundström

2012-11-22 @ 00:25:22
URL: http://tthea.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annelina.blogg.se

Livet är det finaste och viktigaste vi har! Det gäller att vara rädd om det, vårda det och ge det all näring som behövs för att klara alla svårigheter som dyker upp. Jag är huvudrollen och regissören över allt i mitt liv och jag vill dela med mig av de till dig.

RSS 2.0