Välkomna till min nya blogg!

Som att jag inte har nog att göra med jobb på pressbyrån, jobb som volontär, ta hand om Oliver 4 år, umgås med min underbara sambo och bästa vänner, dessutom så försöker jag få fullständiga gymnasiebetyg så jag kan börja studera vidare på högskolan. Jag gick ju bara två år på samhällsprogramet i Skövde för jag hoppade av när jag blev gravid med min son. Nu några år senare så har jag tagit tag i saken igen och det känns väldigt bra då jag fått toppbetyg på allt jag lämnat in än så länge. Det är mycket lättare att få bra betyg och lyckas i skolan när man har ett mål i sikte ( som för mig, att jag vill läsa vidare), när man väl går på högstadiet och gymnasiet så är det få personer som gör sitt yttersta för att lyckas så bra som möjligt just för att man inte så tidigt i livet vet vad man vill. Det är säkert många som går hela livet utan att veta vad de vill,  synd att de aldrig tog tag i saken och löste problemet. För det är bara deras egna liv som de har slösat bort, ingen annans. Jag vet i alla fall helt säkert att jag inte tänker sitta i en gungstol om 60 år och ångra att jag aldrig försökte, eller att jag inte vågade chansa för att komma dit jag ville.
Anledningen till att jag vill börja blogga igen är för att jag vill ha många bollar i luften, mycket att göra mår jag så bra utav! Jag skulle kunna tro att min mamma heter Rastlös och min pappa heter Hyper så inte konstigt att man blev som man blidde men jag gillar de. Jag kommer inte följa den klassiska röda tråden i min blogg och bara skriva om de ena eller de andra. VARFÖR INTE? För det är ju så jävla tråkigt utan variation, att bara skriva om tex sina barn är ju som att äta flingor och mjölk varje dag. Mitt liv består av allt och lite till så självklart så kommer jag ju berätta om allt. Jag är själv helt värdelös på att läsa andras bloggar men om du tror att jag kommer finna ett intresse att läsa din så skicka över din blogg adress så kikar jag in. 
 
Love.
 
 


Kommentarer
Sussie

Och du säger att jag är bra på att skriva? Du med mitt hjärta! Och du ska hålla huvudet högt för att du har så många bollar i luften och mår bra av det. En dag, ska jag också göra det, precis som du :)

2012-11-20 @ 00:15:46
URL: http://www.sussieilmije.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annelina.blogg.se

Livet är det finaste och viktigaste vi har! Det gäller att vara rädd om det, vårda det och ge det all näring som behövs för att klara alla svårigheter som dyker upp. Jag är huvudrollen och regissören över allt i mitt liv och jag vill dela med mig av de till dig.

RSS 2.0